Dějiny umění - cyklus přednášek: Sandro Botticelli: Zrození Venuše

Dějiny umění - cyklus přednášek: Sandro Botticelli: Zrození Venuše

Adresa:

Praha 4, Magistrů 252/4

Termín: 5.11.2014

5listopad čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcepřednášky


Fascinuje vás umění starých mistrů? Chcete se dozvědět něco více o malířích 19. a 20. století, poznat trochu víc z dějin výtvarného umění a umět se zorientovat se v architektonickém slohu? Nebo jdete na výstavu a chybí vám informace o umělci?

Dějiny výtvarného umění jsou pro každého, kdo si trochu touží rozšířit vědomosti, má chuť poznávat typické znaky pro dané období a obdivovat krásu a dokonalost starých děl.

Jednotlivá setkání vám budeme zpříjemňovat projekcí, nemusíte se tedy obávat, že by byly přednášky nezáživné, určitě se dozvíte spoustu zajímavostí, které v knihách nenajdete.
Dějiny umění jsou zde opravdu pro každého, ať už jste ve věku studentském či zralém. Není důležité, zda máte zkušenosti s výtvarným uměním nebo ne. Je to o dozvídání se nového nebo naopak o prohlubování si svých vědomostí.

Přednášející PhDr. Jana Jebavá vás okouzlí svým projevem, znalostmi a svérázným smyslem pro humor, který do svých přednášek ráda vkládá. Více o této dámě se dozvíte zde.

Máme tedy tu čest přivítat tuto dámu v Serafinu. Připravila si pro vás semestrální cyklus z Dějin umění a kultury s velmi zajímavými tématy, které jsou doplněny audiovizuální prezentací. Cyklus v této podobě  můžete slyšet a vidět pouze v Serafinu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

5květen neděle 10:00

5květen neděle 13:00

Ubytování v okolí akce Dějiny umění - cyklus...

Residence TrafickPraha (1 218 metrů)

Royal Court HotelPraha (2.1 km)

Union Hotel PraguePraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.5 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (2.7 km)