Podzimní Holešovice Fashion Market 2014

Podzimní Holešovice Fashion Market 2014

Adresa:

Praha 7, Bubenské nábř. 306/13

Termín: 26.9.2014 27.9.2014
Vstupné:

Zdarma

26zář - 27zář celý den

Žánr: ostatní akceslavnostidesignmódatrhyFashionMarket


Tradiční výběrový trh nezávislé módy, šperků a designu Holešovice Fashion Market proběhne 26. - 27. září v holešovické Pražské tržnici. Devátý díl největšího a nezávislého trhu alternativní tvorby se rozšířil a přemístil do nově objevených prostor v halách číslo 13 a 40, které poskytují příjemnější zázemí a větší prostory k dalším kulturním aktivitám. Holešovice Fashion Market jako společenská událost oživí prostředí Pražské tržnice v Holešovicích. Novinkou bude bar, občerstvení a delikatesy pod širým nebem v rámci Boutique Marketu - Outdoor Stage.

Zářijový Holešovice Fashion Market představí přes 150 výběrových značek originální české a slovenské módy, šperků, doplňků a designu, včetně nových kolekcí pro podzim 2014. Návštěvníci podzimního dílu marketu se mohou těšit na doprovodný program v podobě módních přehlídek, koncertů, vystoupení a mnoho dalšího. Nová venkovní stage Boutique Market nabídne občerstvení a delikatesy domácí výroby. Po dobu konání budou na místě hrát live DJs. Připraven bude i dětský koutek a workshopové dílny, kde si zájemci mohou vytvořit placky s vlastním designem.

Vstup na Holešovice Fashion Market je zdarma a bez bariér. Akce je vhodná pro rodiny s dětmi. K dispozici bude odpočinková zóna, hlídaná kočárkárna a šatna.

Akci pořádají už od roku 2011 nezávislé módní značky Lovemusic a Plazmalab, jako součást projektu Nové trhy. Cílem projektu je sdružovat módní výběrové trhy a podpořit tak lokální tvůrce. Trh se tak stává společenskou událostí a vytváří místo a podmínky ke sdílení kreativního a inspirativního prostředí nejen pro současnou módní a designovou scénu, ale i další formy umění. 

Místo konání: Pražská tržnice, haly č. 13 a 40, Jateční, 17000 Holešovice, Praha        

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Podzimní Holešovice...

Výstaviště HolešovicePraha (1 227 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 897 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 941 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 768 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 969 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (769 m)