Cursive

Cursive

Adresa:

Praha 6, Strahovské koleje, blok

Termín: 15.5.2012
Vstupné:

250

15květen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyWorldrockpopindie


Skupina Cursive je americká indie rocková kapela z Nebrasky. Nedávno poskytla stream svého sedmého alba I Am Gemini exkluzivně na RollingStone.com. Album vyšlo 21.února na labelu Saddle Creek, celé si ho lze poslechnout zde: http://www.rollingstone.com/music/news/exclusive-stream-cursives-schizoid-concept-album-i-am-gemini-20120213

.Cursive odstartovali své zimní a jarní turné vyprodaným koncertem v Larimer Lounge v Denveru v Coloradu, o kterém v blogu Westword’s Backbeat napsali “…zvuk byl bláznivý, texty ambiciózní a reakce nadšené.” 

I Am Gemini je silný a surreálný hudební příběh Cassia a Pollocka, dvojčat, které byly po narození rozděleny. Jedno dvojče je dobré, druhé zlé. Jejich nečekané setkání v domě, který není domovem, se stává klasickým soubojem o duši, kterému asistuje celá plejáda postav, včetně sboru andělů a démonů a dvou sester srostlých na hlavách, které se objeví ve skladbě “Wowowow”. 

Album bylo nahráno v Omaze, v NE’s ARC studiích a smícháno v Red Room v Seattlu, WA s producentem Mattem Baylesem (Mastodon, Minus The Bear, Isis). Na albu opět zazáří zpěvák Tim Kasher,který celý příběh vymyslel a otextoval, od první skladby do třinácté. Výsledkem je třináct kompaktních skladeb, které do sebe zvolna přecházejí a vytvářejí jedinečný,nápaditý a ohromující příběh. Poslechnout si ho můžete 15.května v 19:30 na strahovské Sedmičce.

Vstupenky za 210,- Kč + poplatky zakoupíte v sítí Ticketpro. Na místě v den koncertu pak za 250,- Kč.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

6květen pondělí 20:00

6květen pondělí 21:00

Laco Deczi & New York Celula

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

Ubytování v okolí akce Cursive

The Emblem HotelPraha (150 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (266 metrů)

ValentinskaPraha (274 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (86 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (106 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (658 m)