It's soul time!

It's soul time!

Adresa:

Plzeň, Kollárova 20

Termín: 10.2.2017

10únor pátek 20:00

Žánr: ostatní akce


IT’S SOUL TIME! Že ti utahanej soul nic neřiká? Chceš si v pátek večer zatančit a ne se jen pohupovat v rytmu sentimentální hudby a jedním okem usínat? Pak věř, že tady si správně! Soul není jen zamilovaná lovestory s melancholickým podkladem.

Je to i neuvěřitelná energie, která ti prochází tělem během skoro až atletických výkonů na parketě, kde to můžeš roztáčet bez partnera a rozhodně se ti nikdo nebude smát! Tohle je soul! Tohle je Northern Soul! Muzika, která zažila svý znovuzrození ve velkých tančírnách v Anglii, kde místní DJs oprášili starý nahrávky téměř neznámých interpretů.

Davy mladých lidí v tom našly svoji příležitost, jak kvalitně strávit celou noc a naplno se oddat jen a jen tanci a hudbě. A tohle přinášíme i do Plzně! Po zaběhnutých mejdanech v Praze, kde každý takový večírek má svoji neopakovatelnou atmosféru, se pokusíme navázat i tady! 4 DJové Vám budou celý večer představovat svoji vinylovou sbírku toho pravýho Northern Soulu, abyste i Vy poznali, jaký kouzlo tahle hudba a životní styl skrývá.

O hudbu se postarají: - DJ MAYKL (Melody Boys Sound Systém, Dvůr Králové nad Labem) - DJS ROBIN A GAGI (Prague Soul Knights, Praha) - DJ PEŤAN (Pilsen Owls of Soul, Plzeň) Line-up: tba Vstup: 70 ,-

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce It's soul time!

Vila VerunkaPlzeň (6.6 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.1 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.7 km)