Schysma (IT) a Dark Angels v Českých Budějovicích

Termín: 10.5.2014
Vstupné:

100

10květen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertymetal


Fanoušci progresivního metalu, pozor! Úspěšná italská kapela SCHYSMA se chystá do Čech! 10. května zde odehraje jediný koncert, a to na půdě českobudějovického klubu Fabrika. Společně s nimi zahrají místní melancholici DARK ANGELS.

SCHYSMA staví na výrazných klávesách, které obsluhuje hlavní tvář kapely - Martina Bellini. Skvěle jí sekundují melodické kytary a hlavně charismatický vokál Riccarda Minicucci. Ačkoliv skladby disponují silným muzikantským základem, nechybí jim ani přímočará dravost a hitovost.

SCHYSMA vznikla v roce 2010, přičemž plnohodnotná kapela se z ní stala až o dva roky později. Debutové EP Imperfect Dichotomy zaznamenalo velmi slušný ohlas a ihned kapelu vyšvihlo mezi respektované italské soubory. Mezinárodní respekt si SCHYSMA vysloužila hlavní díky skvělým recenzím, které se objevovaly po celém světě.

DARK ANGELS jsou již tuzemskou metalovou stálicí. Kapela letos slaví 10 let na scéně. Zároveň v těchto dnech dokončuje svoji třetí dlouhohrající desku, která vznikala v respektovaném studiu Hellsound pod dohledem Jana Kapáka. Ačkoliv druhá řadovka Bittersweet Devotion vyšla v minulém roce, na novince jsou DARK ANGELS opět o kus jinde. Skladby jsou epické, tvrdé a značně melancholické.

DARK ANGELS mají za sebou na 200 koncertů. Vystoupovali s Leave´s Eyes, Wizard a dalšími zahraničními hvězdami, pravidelně koncertují po celé republice a každoročně pořádají na jihu Čech řadu akcí.

SCHYSMA a DARK ANGELS ve Fabrice zahrají od 21 hodin. Vstupné je 100 korun!

ODKAZY:

SCHYSMA - https://www.facebook.com/schysma

DARK ANGELS - https://www.facebook.com/darkangelscz

MC FABRIKA - http://www.mcfabrika.cz/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Schysma (IT) a Dark...

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (796 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (8.9 km)

Relax Park TřeboňTřeboň (19.8 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (15.6 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (31.6 km)