Kolovna ZOOna, Praha 7

Kolovna ZOOna

Praha 7, U Trojského zámku 4/1

Není tu akce, kterou Kolovna ZOOna pořádá? Přidej ji
  • Byli tadykristyna.ctvrtlikova
  • Ohodnoť místo
  • kolovnazoona.cz

Příjemné industriální místo k odpočinku ve dvoře bývalého Trojského pivovaru.

V Kolovna ZOOně se prolíná sport s kulturou, zábavou, uměním a dobrou gastronomií. Čekají zde na vás netradiční vnitřní prostory v kombinaci s rozsáhlým venkovním areálem industriálního charakteru o rozloze téměř 2000m², kde na vás dýchne původní atmosféra z dob Trojského pivovaru.

Areál slouží jako místo k setkávání obyvatel Troje a konání akcí už od roku 1928, kdy se zde konaly první sokolské slavnosti. Součástí areálu je zastřešený eventový prostor, stánek s občerstvením a parkovací a dobíjecí stanice pro elektrokola. Nechybí zde ani zázemí pro děti, pro ty nejmenší máme vyhrazenou část areálu, kde si děti mohou zajezdit na kolech přes překážky, malovat na plátno či jen tak hrát.

V areálu Kolovna ZOOny je pořád rušno, tak se přijďte podívat taky. Možná bude zrovna probíhat zajímavý workshop nebo bude areál plný cyklistů připravených na vyjížďku. Chcete jen tak posedět? Určitě se stavte a dopřejte si čepované pivo, domácí limonádu, skvělé občerstvení nebo prémiovou kávu od našeho baristy z Kolovny. Díky večernímu osvětlení je bývalá budova trojského pivovaru ikonicky osvícená a působí zcela majestátně. Místo má svůj osobitý charakter, během akce zde jednoduše ztratíte pojem o čase a zapomenete, že jste téměř v centru města.



Kolovna ZOOna a okolí - aktuální program

Momentálně se zde nic nekoná. Víš o akci, která tu chybí? Přidej ji.

Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Kolovna ZOOna: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!

Kousek odtud doporučujeme...

Café Louvre Praha 1 (3.7 km)
Café Savoy Praha 5 (3.8 km)