Druhý ročník YOU FEST festivalu nabídne multižánrový program. Kromě Ega, Celeste Buckingham či Pavla Callty se představí i známí youtubeři

Druhý ročník YOU FEST festivalu nabídne multižánrový program. Kromě Ega, Celeste Buckingham či Pavla Callty se představí i známí youtubeři

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Spojení hudby, youtuberingu, gamingu, lifestylu, módy a jídla – to je festival YOU FEST, který již druhým rokem pořádá Prima COOL a televize ÓČKO. Akce určená nejen pro mladší generaci se letos uskuteční 30. září v pražském Průmyslovém paláci, kde se představí populární čeští a slovenští hudební interpreti, ale i známé tváře z řad youtuberů.

Návštěvníci letošního ročníku se mohou těšit na vystoupení rappera Ega, kapely Slza či Blakkwood, Celeste Buckingham, Sebastiana, Pavla Calltu, Moniku Bagárovou, Paulieho Garanda, DJ Wiche a mnoho dalších. Kromě toho festival představí i známé tváře z řad youtuberů, jako jsou DeeThane, SterakDary nebo Martin Rota.

Letos nebudou chybět ani novinky: „Kromě hudebních vystoupení známých českých interpretů, youtuberů, gaming a food zóny plánujeme v tomto roce akci rozšířit také o fashion zónu s módní přehlídkou. Na závěr večera bude navíc program pokračovat afterparty se známými DJs,“ představuje program marketingový ředitel FTV Prima Aleš Pýcha.

YOU FEST, jehož první ročník navštívilo 6000 lidí, se však nezaměřuje jen na mladou generaci, na své si přijdou i rodiče. Pro letošní rok jsme objevili další směry, kterými upoutat nejen mladou youtube generaci, ale i její starší sourozence a rodiče. V tom je náš festival unikátní,“ říká generální ředitel televize ÓČKO Štěpán Wolde. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!