Nová deska Kryštofů rekapituluje nejlepší songy kapely a představuje i čtyři nové

Nová deska Kryštofů rekapituluje nejlepší songy kapely a představuje i čtyři nové

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Sedm řadových a dvě koncertní alba, jedna výběrovka a album remixů – to vše patří k dosavadní tvorbě populární české skupiny Kryštof, ke které se nově přidalo „best of“ album s názvem 25, jež nabízí dvacet jedna největších hitů havířovské kapely od Lolity po Srdcebeat i čtyři zbrusu nové songy.

Obchodních s deštěm, Rubikon, Atentát, Cesta a další – všechny tyto písně si mohou fanoušci Kryštofů poslechnout v novém dvojalbu s názvem 25 vydaném na konci června tohoto roku, které shrnuje to nejlepší z pětadvacetileté hudební kariéry populární kapely frontmana Richarda Krajča.

Jedenadvacet nejlepších songů skupiny je navíc doplněno o čtyři zbrusu nové songy, které Kryštof nahrával na jaře tohoto roku v Americe. „Rozhodli jsme se je natočit tak, jak se to dělávalo venku. S velkým týmem, který by mohl točit a točí s největšími hvězdami na světě – od producentů, asistentů, mistra zvuku, masteringmistra, protools inženýrů či nástrojových techniků,“ přibližuje nahrávání nových písní Richard Krajčo a dodává, že šlo o nejlepší recording historie kapely.

Na vzniku nového alba a nových písní Šňůry, Naviděnou, Nesmím zapomenout a Zůstaň tu se mnou se tak podílel i Yaron Fuchs, který měl již v minulosti na starost produkci desek Srdcebeat a Inzerát. S novým albem 25 oslaví kapela čtvrtstoletí na české hudební scéně, oslavy podpoří i dvěma již téměř vyprodanými koncerty, které se uskuteční 16. a 17. září na pražském Strahově.

Foto: Stoikov-Kita

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Kryštof

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!