The Rolling Stones vyjedou po prázdninách předvést svou koncertní formu

The Rolling Stones vyjedou po prázdninách předvést svou koncertní formu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Divoký Mick Jagger se spolu se svou legendární bandou opět valí na kontinentální Evropu! V září odstartuje turné kapely The Rolling Stones, během něhož potěší tato britská stálice miliony návštěvníků po celém kontinentu. Čeští fanoušci se ale svých oblíbenců opět nedočkají.  

Ač jsou legendární The Rolling Stones součástí hudební scény již od roku 1962, v České republice poprvé vystoupili až v roce 1990, kdy přijali pozvání tehdejšího prezidenta Václava Havla. Jejich koncert, který se odehrál na strahovském stadionu - místě socialistických spartakiád - se stal definitivním potvrzením toho, že do českých zemích konečně dorazila demokracie. Od té doby vystoupila kapela v Praze ještě třikrát. Svůj poslední český koncert pak odehrála v Brně v roce 2007. 

Skupina bohužel nedovalí do České republiky ani během svého podzimního turné, které zahájí 9. září v německém Hamburku. Během dvou měsíců odehraje 13 koncertů, v rámci nichž se však tuzemským stadionům vyhne. Fanoušci ale nemusí zoufat. Hned tři koncerty se totiž odehrají v sousedním Německu - kromě zmiňovaného Hamburku i v Mnichově a v Düsseldorfu - a jeden v rakouském Spielbergu. Právě na poslední zmiňovaný se pořádá z České republiky i organizovaný zájezd, který vás ve dnech od 16. do 17. září doveze přímo za Jaggerem, Richardsonem, Woodem a Wattsem. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 
Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!