Legenda šansonu Mireille Mathieu přidává v Praze druhý koncert

Legenda šansonu Mireille Mathieu přidává v Praze druhý koncert

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Po roce se do Prahy vrací jedna z největších šansonových legend historie. Kromě koncertu, který se uskuteční 25. října, přidala Mireille Mathieu pro české fanoušky ještě jedno vystoupení v Kongresovém centru Praha, a to den předem – 24. října.

Zájem o vstupenky na pražský koncert byl tak enormní, že se interpretka mnoha světových hitů a slavných písní rozhodla přidat ještě jedno vystoupení v Kongresovém centru. „Zaznamenali jsme velký zájem nejen od českého publika, ale i od fanoušků z okolních zemí. Proto jsme rádi, že i samotná zpěvačka projevila zájem vystoupit v Praze dvakrát,“ řekla jedna z pořadatelek Lucie Nouzová.

V Kongresovém centru však zpěvačka nevystoupí sama. Doprovázet ji bude její orchestr, se kterým Mathieu představí největší hity své kariéry, které ji drží na vrcholu již několik dekád. Již minulý rok šansoniérka ohromila Kongresové centrum skvělým pěveckým výkonem i atmosférou celého koncertu. „Francouzský šanson je u nás velmi oblíbený. Důkazem toho je, že se k nám madam Mathieu vrací, a také to, že přidává druhý koncert,“ doplňuje Nouzová.

Avignonská šansoniérka Mireille Mathieu započala svou hudební kariéru již v sedmdesátých letech minulého století. Od té doby stihla nahrát více než 1200 skladeb a přes čtyřicet alb. Mathieu je označována jako přímá nástupkyně ikony šansonu – Edith Piaf. Do paměti fanoušků se zapsala díky skladbám jako Mon credo, Qu`elle est belle či Mon bel amour d`été.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Kongresové centrum Praha nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!