Aerosmith v květnu odstartují své poslední turné. Do Česka ale nedorazí

Aerosmith v květnu odstartují své poslední turné. Do Česka ale nedorazí

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


V izraelském Tel Avivu odstartuje již 17. května poslední turné legendární americké rockové kapely Aerosmith. Frontman Steven Tyler totiž minulý rok oznámil, že se již nachýlil její čas. I když se okamžitě vyrojily spekulace, že rozlučkové turné ještě neznamená úplný konec kapely, evropští fanoušci budou mít brzy pravděpodobně již poslední příležitost vidět své oblíbence naživo. 

V rámci turné s názvem Aero-Vederci Baby! navštíví Aerosmith třeba Moskvu, Lisabon, Kodaň, Dublin, Florencii, Barcelonu či Madrid. Českou republiku ale kapela při plánování koncertu vynechala. Pokud tedy mají fanoušci zájem rozloučit se s ní, budou muset zajet do zahraničí. Nejbližší koncert proběhne 26. května v Mnichově, 30. května v Berlíně či 2. června v Krakově. V Berlíně navíc vystoupí na skutečně netradičním místě - v lesním amfiteátru Waldbühne, který má kapacitu větší než 22 tisíc lidí. Lístky ještě jsou a dá se dojet busem přímo na koncert! 

Po Evropě se pak Aerosmiht, kteří jsou součástí světové hudební scény již od roku 1970, přesunou do Brazílie, kde bude jejich rozlučková koncertní šňůra pokračovat. Kapela má na své kontě za dobu své existence již patnáct studiových alb, nadpoloviční většina z nich je multiplatinová. Proto je vůbec nejprodávanější americkou skupinou v historii rockové hudby. Úspěchu se dočkala hned se svým debutovým albem Aerosmith, které obsahovalo i slavnou rockovou baladu Dream On

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Aerosmith

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!