Billy Talent vystoupí letos v Česku hned dvakrát. Po Olomouci se jich dočká i Praha

Billy Talent vystoupí letos v Česku hned dvakrát. Po Olomouci se jich dočká i Praha

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Ještě před několika týdny to vypadalo, že kanadští punkeři vystoupí v rámci České republiky pouze 1. srpna v olomoucké Korunní pevnůstce. Nyní je však jisté, že jen o dva dny později, 3. srpna 2017, zavítá kapela Billy Talent i do hlavního města.

Své energické rockové vystoupení předvede tato kanadská punk rocková formace v Praze na hlavním dvoře smíchovského Staropramenu. Od minulého pražského koncertu přitom uběhne teprve rok - v červnu 2016 si Billy Talent zahráli v pražské Tipsport aréně v rámci Aerodrome festivalu. Letos vystoupí v rámci programu Rock for People Presents. „Billy Talent už dvakrát nadchli fanoušky na Rock for People, a jsme rádi, že je letos v létě můžeme opět představit i v metropoli,“ říká Michal Thomes z agentury Ameba, která koncert zajišťuje.

Přitom ještě před několika týdny měli Billy Talent vystoupit jen v Olomouci v rámci Olomouckých kulturních prázdnin 1. srpna, jak tvrdili sami organizátoři koncertu. Ovšem i díky velkému zájmu o vstupenky fanoušci jistě ocení dva koncerty, které jsou navíc v rozestupu jen dvou dní. Tihle kanadští chlápci si našli k českým fanouškům velmi srdečný vztah, což platí i obráceně. A jak lépe takové přátelství oslavit, než uprostřed léta na nádvoří slavného smíchovského pivovaru,“ dodává Thomes.

Od posledního pražského koncertu stihla kapela vydat jedno studiové album Afraid of Height, jehož některé skladby sice představila již minulý červen, ovšem na letošním turné již přiveze desku celou. Ale jak je již na jejich koncertech zvykem, nepřipraví Billy Talent fanoušky ani o své největší hity, mezi které patří například Fallen Leaves, Surrender, Red Flag nebo Viking Death March

Foto: Dustin Rabin

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Pivovar Staropramen nabízí i další akce

Umělci: Billy Talent

Místo konání: Pivovar Staropramen

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!