Zlínský Busfest opět roztančí paluby zlínských trolejbusů

Zlínský Busfest opět roztančí paluby zlínských trolejbusů

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Již poosmé proběhne ve Zlíně hudební festival Busfest, který pořádají studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati. Akce je neobvyklá tím, že jsou koncertní pódia umístěna přímo v jedoucích trolejbusech. 

Letošní Busfest proběhne již ve středu 19. dubna. Program odstartuje již v 16 hodin, kdy bude na točně u Sportovní haly přichystán bohatý doprovodný program. Návštěvníky tu rozehřejí oblíbené zlínské kapely Fresh Minute a The Chargers. “Letošní ročník opět přinese spoustu zážitků. Na své si přijde každý a my vám opět přivezeme zajímavé interprety téměř na dosah ruky. Pevně věříme, že vás letošní ročník nezklame,” láká potenciální návštěvníky Jan Machálka, manažer celého projektu. 

Hudební trolejbusy vyjedou do ulic spolu s 18 hodinou. Fanouškům se v nich představí hned tři interpreti. První trolejbus ovládne slovenský rapper Gleb, ve druhém zahraje mladá rocková kapela The Atavists a pořádnou energickou show předvede ve třetím trolejbusu partička Circus Problem. Celý festival pak zakončí afterparty, která proběhne ve zlínském klubu Flip od 21 hodin. Na ní vystoupí DJ Roxtar, punkrocková formace Queens of Everything i DJ duo FalaFellas s Dominikem Ferim a Mártym Čoninem

Vstupenky je možné zakoupit v internetových i kamenných předprodejích. Jejich cena činí 149 korun, na místě v den konání je pak zakoupíte za 249 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 
Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!