Paul Kalkbrenner se vrací do Prahy s pořádně nadupanou techno party

Paul Kalkbrenner se vrací do Prahy s pořádně nadupanou techno party

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Legendární DJ Paul Kalkbrenner se vrací do Prahy! Fanoušky přijede potěšit svým projektem Back To The Future. A nedorazí sám! Industriální prostor Haly 70 se otřese v základech, protože ho čeká noc plná DJs a taneční hudby.  

Devětatřicetiletý berlínský  producent, DJ i herec Paul Kalkbrenner se nejvíce proslavil songem Sky and Sand, kterého se prodalo více než 200 tisíc kopií a stal se platinovým. I přesto, že v současnosti vyprodává haly po celé Evropě, zůstává věrný svým techno kořenům, díky čemuž se stal skutečnou legendou německé techno scény. 

V Praze vystoupí 12. května s unikátním projektem Bact To The Future, o kterém napsal magazín Rolling Stone: “Virální historická lekce o technu. Kalkbrenner se ponořil do hlubin youtube, vydoloval přes 5000 songů ze svého mládí a pospojoval je do epického mixu shrnující historii techna.” Fanoušci se tedy mají očividně skutečně na co těšit.  

Zvýhodněné early bird vstupenky jdou v omezeném počtu do prodeje 23. března za 690 korun. O den později budou k dispozici již běžné lístky za 790 korun. 

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 
Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!