The Afghan Whigs vydávají v květnu novou desku. Představit ji dojedou i do Prahy

The Afghan Whigs vydávají v květnu novou desku. Představit ji dojedou i do Prahy

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Americká rocková kapela The Afghan Whigs vydává v květnu nové album In Spades. A živě ho přijede představit také do České republiky, kde vystoupí s čerstvým materiálem 5. srpna v Lucerna Music Baru. 

Nové album, na němž se objeví i píseň Oriole, zaujme fanoušky nejen svou mystickou vnitřní logikou, ale i uměleckým ztvárněním obalu. “Je to strašidelná deska,” představuje novinku frontman kapely Greg Dulli, “líbí se mi, jak je to celé tajemné. Není to samo o sobě koncepční album, ale když jsem to poskládal dohromady, objevil se mi oblouk a tak jsem se nechal vést. Pro mě to je deska o paměti, zejména o tom, jak rychle se spájí život a paměť.” 

Kapela prý vdechla chystané desce stejné kouzlo, jako se jí to povedlo u doposud posledního alba Do To the Beast, kterým se vrátila na hudební scénu po dlouhých šestnácti letech. Polovinu z deseti písniček alba In Spades nahrála skupina během jednoho týdne ve studiu v New Orleans chvíli poté, co ukončili své turné v roce 2015.  

Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 590 korun. Pro ty největší fanoušky připravila kapela i speciální sérii 25 vstupenek za 3 140 korun. Ty jim umožní účast na zvukovce, setkání s kapelou a dostanou i upomínkový předmět. Spolu s The Afghan Whigs se na koncertě představí i anglický písničkář, hudebník a producent Ed Harcourt.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: The Afghan Whigs

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!