The Afghan Whigs v Praze

The Afghan Whigs v Praze

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 5.8.2017
Vstupné:

590,-

5srpen sobota 19:00

Žánr: koncertyRockIndie

Umělci: The Afghan WhigsEd Harcourt


In Spades – tak se jmenuje nové album The Afghan Whigs, které vyjde v květnu a kapela ho představí 5.srpna v pražském Lucerna Music Baru, kam se vrátí po dvou letech. Kromě standartních vstupenek bude v prodeji také 25 ks VIP lístků, které umožňují účast na zvukovce, setkání s kapelou a upomínkový předmět.

Na albu kterém se objeví píseň "Oriole". Je definována jen a pouze svou mystickou vnitřní logikou. In Spades je album zvláštní již svým uměleckým ztvárněním obalu, obsahem je záhadné a přímo vybízí posluchače, aby pronikali do jeho temných metafor a spektrální obraznosti. “Je to strašidelná deska,” říká Greg Dulli, frontman a a hlavní autor Afghan Whigs.

“Líbí se mi, jak je to celé tajemné. Není to samo o sobě koncepční album, ale když jsem to poskládal dohromady, objevil se mi oblouk a tak jsem se nechal vést. Pro mě to je deska o paměti, zejména o tom, jak rychle se spájí život a paměť.” 

The Afghan Whigs vznikli v Cincinnati v roce 1986 a kombinace hlasité muziky, soulového feelingu a sekané swingující kytary je dostaly na špičku americké indie kultury. Brzy je zaregistrovala malá gramofirma Sub Pop, z níž se později...
Ed Harcourt is an English singer-songwriter. To date, he has released six studio albums, two EPs, and thirteen singles. His debut album, Here Be Monsters, was nominated for the 2001 Mercury Prize.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Afghan Whigs v Praze

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (703 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (769 metrů)

The Emblem HotelPraha (849 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (674 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (469 m)