Coldplay nezklamali. Na červen ohlašují slibované EP

Coldplay nezklamali. Na červen ohlašují slibované EP

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Je to jen pár dní, co jsme avizovali, že pokud se kapele Coldplay náhodou nepovede v letošním roce vydat plnohodnotnou desku, potěší své fanoušky alespoň nějakým EP. Jak se zdá, i přes náročné turné, které kapela odstartuje již za pár týdnů, dočkáme se nové muziky již na jaře.

Na 2. březen, tedy na den, kdy frontman Chris Martin slaví své čtyřicáté narozeniny, si Coldplay naplánovali zveřejnění informací o vydání nového ípíčka s názvem Kaleidoscope, které bude obsahovat pět nových songů. O existenci několika nevydaných skladeb Coldplay se vědělo. Britský tisk spekuloval, že může jít o základ nové desky, ale čtveřice se je nakonec rozhodla vydat pouze na kratším formátu.

Nahrávky budou k dispozici digitálně 2. června 2017, zmiňované EP Kaleidoscope by mělo být dostupné ale i na vinylu. Jako předzvěst oficiálního singlu, který bude nosič doprovázet, kapela zveřejnila song Hypnotised. K písni již existuje i lyric video, které najdete pod článkem.

Pokud si myslíte, že tím novinky kolem britské čtveřice končí, jste na omylu. Coldplay totiž koncem února oznámili mimořádné vystoupení, které odehrají 6. července v německém Hamburgu. Budou jednou z hlavních hvězd happeningu Global Citizen, který přispívá na rozvoj vzdělání, globálního zdraví, práva žen a uprchlíků. Kromě Coldplay na akci, na kterou bude vstup volný, zahrají i The Chainsmokers, Ellie Goulding nebo Herbert Grönemeyer.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Coldplay

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!