Tokio Hotel vydávají nové album. Představit ho přijedou i do Prahy

Tokio Hotel vydávají nové album. Představit ho přijedou i do Prahy

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Určitě si pamatujete na německou kapelu Tokio Hotel. Ta svůj největší úspěch zaznamenala zhruba před deseti lety, ale i poslední roky je velmi produktivní. Právě vydává nové album, s kterým se vydá i na velké evropské turné. Čeští fanoušci se mohou těšit, neb kapela nezapomněla ani na ně a představí svoji novinku i v Praze.

V době své největší slávy byla kapela Tokio Hotel opravdovým fenoménem a i v České republice měla obrovskou základnu fanoušků. Čtveřice z Magdeburgu se prosadila především v letech 2005 až 2008, kdy vydávala hity jako na běžícím pásu. Songy Durch den Monsun, Schrei, Rette mich nebo Spring nicht se staly celoevropskými hity a jejich anglické verze kapele otevřely dveře i do Ameriky. Tam se taky kapela poslední léta zdržuje a natáčí své desky.

Již poslední album Kings of Suburbia z roku 2014 natočili Tokio Hotel pouze v anglickém jazyce, a stejně tomu je i v případě jejich albové novinky Dream Machine, kterou kapela vydá již 3. března. Zároveň s vydáním svojí šesté studiové desky se čtveřice vydá na velké turné, které bude čítat tři desítky koncertů.

Celá Dream Machine Tour 2017 odstartuje již 12. března v Londýně a Tokio Hotel během ní zahrají například i v Paříži, Římě, Oslu, Helsinkách, Varšavě nebo Moskvě. Těšit se můžeme ale i v Praze, kde kapela zahraje již 3. dubna. Koncert se uskuteční v pražském klubu SaSaZu a je z velké části již vyprodán.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

SaSaZU nabízí i další akce

Umělci: Tokio Hotel

Místo konání: SaSaZU

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!