Katarína Knechtová chystá koncert v pražské Hybernii

Katarína Knechtová chystá koncert v pražské Hybernii

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Slovenská zpěvačka Katarína Knechtová vydala na podzim minulého roku skvělé album Premeny, se kterým vyrazila i na turné po slovenských městech. Nezapomněla ale ani na své fanoušky v České republice, kde za pár týdnů odehraje jeden výjimečný koncert. Pro své jediné vystoupení u nás si vybrala prostory pražské Hybernie, kde se představí již 23. února.

Katarína je známa jako někdejší frontmanka kapely Peha, ale velkých úspěchů dosáhla i v rámci své sólové kariéry. Její alba Zodiak, Tajomstvá nebo Prežijou len milenci přijali s nadšením nejen fanoušci, ale i odborná kritika, což Knechtovou katapultovalo mezi nejúspěšnějších slovenské zpěvačky posledních let. V říjnu minulého roku vydala novou desku Premeny, kde svým známým songům dala nové aranže a natočila je s kapelou a malým orchestrem.

A právě tak bude vypadat i její únorový koncert v Hybernii. Katarína Knechtová vystoupí s doprovodnou skupinou a malým orchestrem a představí nejen své novější skladby, ale samozřejmě i známé hity Za tebou, Spomaľ, Vo svetle žiariacich hvezd nebo Muoj bože. Kromě těchto písní ale zazní i její novinka FEA, která je již několik týdnů nejhranější písní ve slovenských rádiích.

"Když už jsem měla hudbu k singlu složenou, celkem dlouho jsem k ní zkoušela najít i vhodné téma na text. Nakonec jsem jedné noci, resp. ve čtyři hodiny ráno, kdy se mi nedařilo usnout, natrefila na zajímavý článek o chemii v lidském těle, a ten mě zaujal," podotýká ke svému hitu Katarína a dodává: "Název 'FEA' je zkratka fenylethylaminu. Je to hormon, který produkuje lidské tělo, když jsme zamilovaní. Působí jako droga, protože svým složením i chováním připomíná opiáty. Takže my všichni jsme vlastně 'feťáci'. Pod vlivem hormonů dokážeme cítit a dělat neuvěřitelné věci!"

Zpěvačka pro pražské vystoupení plánuje i několik dalších překvapení, které si však prozatím nechává pro sebe. Pokud chcete být u toho, vstupenky pořídíte v cenových relacích 300 - 490 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Divadlo Hybernia nabízí i další akce

Umělci: Katarína Knechtová

Místo konání: Divadlo Hybernia

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!