Švédští Movits! vyráží na evropské turné. Potěší i brněnské publikum

Švédští Movits! vyráží na evropské turné. Potěší i brněnské publikum

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


V únoru loňského roku vystoupila v pražském Lucerna Music Baru, za sebou má koncerty na předních českých letních festivalech Colours of Ostrava, Rock for People Europe i Rock for Churchill a nyní si přijíždí podmanit i jihomoravskou metropoli. Švédská úderka Movits! se vrací do Česka i se svou divokou koncertní jízdou. 

Movits! ve své hudbě originálně kombinují hip hop, swing i prvky elektronické taneční hudby. Co činí jejich tvorbu skutečně výjimečnou je ale jazyk. Kapela, která je součástí hudební scény od roku 2007, se totiž nepřiklonila k mainstreamové angličtině, ale srdce fanoušků po celém světě dobývá texty v mateřské švédštině. A i tak sklízí velký úspěch. Za sebou mají vyprodané koncerty v USA, v Evropě i v Japonsku. 

Koncerty kapely Movits! slibují vždy energický a divoký zážitek. A jinak tomu nebude ani během zimního turné, které odstartuje formace ve čtvrtek 2. února v německých Brémách. Následovat bude čtrnáctka dalších vystoupení, kterou zakončí v sobotu 18. února koncert v brněnské Flédě.  

Turné nese stejný název jako skupiny poslední, v pořadí již čtvrté studiové album They Tried To Bury Us, They Didn`t Know We Are Seed (ve švédštině Dom försökte begrava oss, dom visste inte att vi varfrön). Návštěvníci se ale bezpochyby dočkají i starších hitů. Vstupenky jsou k dispozici v internetovém předprodeji za 300 korun, na místě si pak zájemci ještě o 50 korun připlatí. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Movits!

Místo konání: Fléda

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!