Zakladatel future funku GRiZ zamíří do Prahy. Fanouškům představí nové album

Zakladatel future funku GRiZ zamíří do Prahy. Fanouškům představí nové album

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Michiganský DJ a producent Grant Kwiecinski, který je známější pod svým uměleckým jménem GRiZ, dorazí příští rok do Prahy se svou samostatnou show. Na ní představí návštěvníkům zbrusu nové album Good Will Prevail.  

GRiZ již jednou pražské publikum potěšil, a to minulý rok v rámci jednodenního Overtone festivalu, jenž se uskutečnil v klubu Roxy. Hudebník v sobotu 26. listopadu ukončí své americké turné, během něhož vyprodával kluby po celé Americe a vystoupil třeba i v legendárním Red Rocks Amphitheatre. Novou desku God Will Preval vyrazí ale GRiZ příští rok představit i do Evropy, přičemž nebude chybět ani jeho saxofon, jehož melodie kombinuje s moderní elektronikou. Svůj žánr sám nazývá jako future funk.

Šestadvacetiletý hudebník zahájil svou kariéru teprve v roce 2011, již nyní má na svém kontě ale pět studiových desek. Fanoušci jistě znají jeho nejznámější singly, mezi něž patří třeba Power, A Fine Way to Die, Funk Party či Good Times Roll.

Do Prahy dorazí americký hudební GRiZ 6. února 2017, kdy vystoupí ve Futurum Music Baru. Vstupenky jsou v internetovém předprodeji k zakoupení od pátku 25. listopadu. Cena jednoho lístku činí 390 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Futurum Music Bar nabízí i další akce

Umělci: GRIZ

Místo konání: Futurum Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!