Izraelský písničkář Asaf Avidan vystoupí již v pátek v Praze

Izraelský písničkář Asaf Avidan vystoupí již v pátek v Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


I přestože má Asaf Avidan na své kontě obrovský mezinárodní úspěch, platinové album, pozitivní recenze, vyprodané koncerty po celém světě i headlinování na prestižních festivalech, na velkou pompéznost a vizuální show si nepotrpí. Nezapomíná totiž na to, co mu jde nejlíp. Proto i české fanoušky opět láká na emotivní koncert, během něhož vystoupí jen on se svou kytarou. Prim tak bude hrát opět především jeho výjimečný hlas a okamžiky čirých emocí, které skrze něj dokáže předat svému publiku.

Folk-rockový hudebník je někdy díky své niterné tvorbě přirovnáván k nedávno zesnulému Leonardu Cohenovi. Fanoušky okouzluje nejen svým neuvěřitelným pěveckým rozsahem, ale také humorem, kterým prokládá svá hudební čísla. Na svém kontě má tři studiové desky vydané spolu se skupinou the Mojos. V roce 2013 pak v Evropě vydal své první sólové album Different Pulses. Druhé s názvem Gold Shadow vyšlo o dva roky později.  

Největší slávu zpěvákovi vynesl remix, který paradoxně vyšel proti jeho vůli, jak sám tvrdí. Jedná se o taneční verzi písničky One Day/ Reckoning Song od německého DJ Wankelmuta. Singl dobyl vrcholy hudebních žebříčků hned ve čtrnácti zemích a stal se vůbec nejprodávanější evropskou skladbou roku 2012. Do Prahy se nyní Asaf Avidan vrací v rámci svého turné Into the Labyrinth. Vystoupí již v pátek 18. listopadu ve smíchovské MeetFactory

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

MeetFactory nabízí i další akce

Umělci: Asaf Avidan

Místo konání: MeetFactory

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!