Brodka chystá první samostatný pražský koncert

Brodka chystá první samostatný pražský koncert

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Polská zpěvačka se po obrovském úspěchu na festivalu Colours of Ostrava vrací zpět do České republiky. Tentokrát si pro fanoušky připravila svůj první samostatný pražský koncert, během něhož vystoupí na klubovém pódiu pražského Chapeau Rouge.

Devětadvacetiletá polská hudebnice Monika Brodka na sebe upozornila již ve svých šestnácti letech, kdy zvítězila v polské verzi oblíbené talentové show Superstar. Nedržela se však klasického popu, ale vyrazila svébytnou cestou synthpopu, který zdobí gotický nádech. Tím doslova uhranula nejen celé Polsko.

V květnu tohoto roku vydala pak své čtvrté studiové album Clashes, které získalo pozitivní recenze i v těch nejprestižnějších novinách, jako je třeba britský The Gurdian. Právě tato poslední deska otevřela Brodce cestu na pódia velkých festivalových pódií. V České republice kromě Colours of Ostrava, kde totálně zaplnila prostor před Full Moon stagí, vystoupila také na pražském festivalu United Islands.

Tentokrát však vymění velké pódium za intimní klubovou atmosféru, která se k její hudbě hodí přeci jen nejvíce. Koncert se uskuteční již 30. listopadu v Chapeau Rouge. Vstupenky jdou do prodeje ve středu 9. listopadu v 10 hodin. Zájemci je seženou v internetovém předprodeji za 340 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Chapeau Rouge nabízí i další akce

Umělci: Monika Brodka

Místo konání: Chapeau Rouge

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!