Ben Cristovao potěší pražské fanoušky sérií tří klubových koncertů

Ben Cristovao potěší pražské fanoušky sérií tří klubových koncertů

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Zpěvák Ben Cristovao, jeden z největších idolů českých teenagerek, chystá na listopad tři pražské koncerty. Na každém z nich však představí jiný koncept show. Návštěvníci se mohou těšit také na ukázky z chystaného alba Palmy a neony.

Ben Cristovao, který minulý rok vyprodal celé Forum Karlín, se rozhodl, že letos vymění velký sál za klubové koncerty, aby byl svým fanouškům co nejblíže. „Přemýšleli jsme, čím můžeme zase překvapit. Loňský úspěch byl super a troufnu si říct, že to pár lidí nečekalo. Letos jsme si říkali: Co dál? Jak to udělat, abychom opět přišli s něčím novým?“ vysvětluje Ben, který nakonec se svým týmem vybral při pražské kuby – divadelní prostor Royal na Vinohradech, Roxy a Experimentální prostor NoD.

Koncert v klubu Royal bude určený především ženám. Těm se přizpůsobí také výběr písní. Chybět určitě nebudou songy jako Pure Girl, Úžasná, Kolotoč či Postel. Během nich doprovodí Bena také živá kapela. Komorní prostor klubu Royal nabízí místo opravdu jen pro pár fanynek. Do prodeje jde pouhých 120 vstupenek. V Roxy a NoDu pak představí Ben především své hip-hopové a urban písně. Návštěvníci se dočkají nejen DJe a živé kapely, ale také několika výjimečných hostů. Spolu s Benem se na pódiu objeví třeba rapper Cavalier. Důkaz na živou kapelu a hosty bude věnován především v NoDu, v němž je také omezená kapacita. Do prodeje se dostalo pouhých 300 lístků.

“Mimo tyto koncerty se mí fanoušci můžou těšit na sérii hodně unikátních a hlavně předem neohlášených mini koncertů. Rád bych dal o své práci vědět co nejvíce lidem a než aby na ně padala reklamní sdělení o koncertech, tak se spolu s muzikanty vydáme do ulic a ukážeme male ochutnávky toho, na co se můžou těšit,” dodává Ben, na něhož se mohou těšit fanoušci třeba i v plzeňské Papírně, kde vystoupí 7. října jako host Davida Kollera. I on totiž přispěl svou coververzí Kollerovy písně na desku David Koller & Friends.

Termíny pražského turné:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Ben Cristovao

Místo konání: Royal

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!