The 1975 se v únoru vrátí zpět do České republiky. S novou show i setlistem

The 1975 se v únoru vrátí zpět do České republiky. S novou show i setlistem

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Mancheterská indie rocková kapela The 1975, která si letos získala i návštěvníky festivalu Rock for People, vyjíždí na evropské turné, na němž bude prezentovat svou poslední desku. V rámci něj se mohou na svůj koncert těšit i čeští fanoušci.

Během evropské koncertní šňůry zavítá totiž kapela The 1975 také do české metropole. Fanoušci se ji dočkají 21. února 2017, kdy se zastaví v pražském Foru Karlín. Předprodej vstupenek odstartuje 23. září v internetových předprodejích. Cena jednoho lístku bude 820 korun.

The 1975 se proslavili ještě předtím, než vydali svou debutovou desku, a to díky svému EP Facedown, které zabodovalo na BBC Radio 1. První debutové album vydala kapela následující rok a okamžitě začalo dobývat britské hudební žebříčky. Svou zatím poslední desku s názvem I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware of It vydala v lednu tohoto roku. A právě tu vyjíždí představit živě svým evropským fanouškům.

Fanoušky je kapela považována za jednu z nejlepších koncertních kapel. Tuto pověst si vybudovala svým předskakováním takovým kapelám, jako jsou třeba The Neighbourhood či Bastille. The 1975 nyní slibují, že na chystaném turné představí novou show, stage design i setlist. V něm nově najdou své místo i písně, které do této doby živě na koncertech ještě nezaznívaly. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: The 1975

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!