Lindsey Stirling se vrací do České republiky. V březnu ovládne Forum Karlín

Lindsey Stirling se vrací do České republiky. V březnu ovládne Forum Karlín

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pokud některá z žen ovládá geniálně hru na housle, pak je to jedinečná americká umělkyně Lindsey Stirling. Tato devětadvacetiletá houslistka, která je zároveň výtečnou tanečnicí i zpěvačkou, v tomto týdnu ohlásila rozsáhlé evropské turné, během něhož zavítá i do Prahy. Její koncert se uskuteční 1. března 2017, kdy tato půvabná dáma obsadí se svojí show Forum Karlín.

Lindsey Stirling je živoucím důkazem, že by se vždy mělo snít ve velkém. Možná proto inspirovala milióny fanoušků po celém světě. Začalo to v roce 2012, kdy vydala debutové album s prostým názvem Lindsey Stirling a rychle se stala zářivou hvězdou na hudebním nebi. Získala prestižní cenu Billboard Music Award v kategorii Top Dance/Electronic Album a dosáhla platinového ocenění v Německu, Rakousku, Švýcarsku, zlatého v Polsku a stříbrného ve Francii. Na Youtube mají její videa více než miliardu zhlédnutí, což ocenil i časopis Forbes, který Lindsey zařadil na čtvrté místo nejlepších youtube umělců a učinil ji tak nejlépe hodnocenou ženou.

Své kvality zpěvačka potvrdila nejen v roce 2014 albem Shatter Me, ale i svojí albovou novinkou Brave Enough, kterou vydala v druhé polovině srpna. Na albu se jako host představuje například Christina Perri a mezi producenty nechybí například Rock Mafia, populární Zedd nebo Josh Abraham.

Vstupenky na jedinečnou show Lindsey Stirling půjdou do prodeje za cenu 840 Kč a k dostání budou od 16. září.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Lindsey Stirling

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!