Studio DC ukázalo Wonder Woman i nábor z Justice League

Studio DC ukázalo Wonder Woman i nábor z Justice League

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Letošní Comic-Con je v plném proudu a jak je dobrým zvykem, ukazuje nový exkluzivní materiál z chystaných komiksových blockbusterů. Slovo si tentokrát vzalo studio DC, které má tento rok za sebou rozporuplně přijatý film Batman v Superman a týmovku Suicide Squad (Sebevražedný oddíl) za dveřmi. A zatímco finální propagace "zloduchů, co mohou prospět" vrcholí, dostávají fanoušci zákusek navíc.

Po zjevení nestárnoucí amazonky v boji Batmana se Supermanem tvůrci představili Wonder Woman v plnohodnotné ukázce. K neohrožené Gal Gadot v hlavní roli se v upoutávce připojuje i její mužský protějšek Chris Pine. Scény ukazují střípky z hrdinčina původu i efektní akci. Trailer je zatím k dispozici v původním znění bez titulků. Wonder Woman jde do kin v červnu 2017.

Zatímco ochutnávka z Wonder Woman se všeobecně čekala, studio překvapilo ještě bonusovým videem z Justice League, které má premiéru až v listopadu příštího roku. Obrázky Bruce Wayna/Batmana (Ben Affleck) verbujícího členy svého úderného týmu jsou výrazně odlehčenější než temné scény z Batman v Superman. Ve videu se kromě Batmana dočkáte Flashe, Cyborga, Aquamana i Wonder Woman komentující Waynovy náborové techniky. Na vlastní oči se přesvědčí diváci ovládající anglický jazyk.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 
Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!