Imagine Dragons vydávají živák z posledního turné

Imagine Dragons vydávají živák z posledního turné

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Americká kapela Imagine Dragons se během posledních několika let etablovala mezi jednu z nejúspěšnějších rockových kapel současnosti. Nespočet hitů, nádherné klipy a především vyprodané světové turné toto čtyřčlenné seskupení z Las Vegas katapultovalo mezi nejoblíbenější seskupení současnosti. Není tedy divu, že se kapela rozhodla úspěch svého posledního turné zaznamenat a nyní jen vydává na několika formátech!

Již 3. června se na trhu objeví titul s názvem Smoke + Mirrors Live, který mapuje veleúspěšné turné kapely, které absolvovala mezi dubnem minulého a únorem letošního roku. Imagine Dragons během této šňůry, která podpořila vydání druhé studiové desky Smoke + Mirrors, odehráli téměř sto deset koncertů, během kterých zavítali do Ameriky, Brazílie, Mexika, Kanady, Japonska, Číny, Jižní Koreje, Austrálie, ale samozřejmě i do Evropy. Tato šňůra se samozřejmě nevyhla ani České republice, kde se kapela představila ve vyprodané O2 areně v lednu tohoto roku.

Pokud si chcete tento hudební zážitek připomenout, nebo jen dohnat to, že jste si tuto skvělou show nechali ujít, máte nyní možnost! Kromě digitální verze bude titul Smoke + Mirrors Live ke koupi na DVD, Blu-ray a taktéž jako limitovaný komplet na CD+DVD. Oba vizuální nosiče přináší nejen kompletní koncertní záznam, který nabídne live verze všech hitů kapely včetně singlů Shots, It's Time, Demons, On Top Of The World nebo I Bet My Life, ale i alternativní verze několika bonusových songů. Audio CD pak logicky nabídne k poslechu záznam celého koncertního vystoupení.

Imagine Dragons svojí živou novinkou Smoke + Mirrors Live jednoznačně potvrzují svoji výjimečnou pozici mezi americkými rockovými kapelami a především to, že čtveřice z Nevady včele s charismatickým Danem Reynoldsem prostě umí i bez mnoha studiových kouzel.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!