Na Prahu se řítí australští Hermitude

Na Prahu se řítí australští Hermitude

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Již 30. března dorazí do Prahy elektro hip-hopové duo Hermitude, které tak českému publiku představí své nejnovější album s názvem Dark Night Sweet Light.  To spatřilo světlo světla v květnu minulého roku.

Hermitude vystoupí v pražském klubu Chapeau Rouge. Vstupenky jsou stále k dispozici v internetovém předprodeji síti Ticketpro či na oficiálních stránkách pořadatelské agentury fource.cz. Seženete je za cenu 295 korun.

Hermitude tvoří dvojka El Gusto a Luke Dubs, kteří se dali dohromady již roku 2000 v Blue Mountains v Austrálii. Svojí debutovou desku nazvanou Alleys and Valleys vydali až o tři roky později, s ní se zařadili mezi hvězdy australské nezávislé elektronické scény. Druhé album s názvem Tales of the Drift představili fanouškům v roce 2005, zároveň ho podpořili i celosvětovým turné.

V současné době mají na svém kontě již pět studiových alb, z nichž poslední nese název Dark Night Sweet Lights. Jsou častými hosty i velkých zámořských festivalů a nyní dorazí i do Prahy. Českému publiku se tak představí vůbec poprvé v komorním klubovém prostředí. Jejich show se vyznačuje nápaditou prácí s vokálními samply a ambientní plochou v pozadí tanečních rytmů. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Chapeau Rouge nabízí i další akce

Umělci: Hermitude

Místo konání: Chapeau Rouge

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!