Švédští Sabaton zahrají poprvé před brněnským publikem

Švédští Sabaton zahrají poprvé před brněnským publikem

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Švédská kapela Sabaton v posledních letech získává stále nové metalové fanoušky po celém světě. V únoru vyráží na pokračování koncertní šňůry k poslednímu albu Heroes vydané v roce 2014. V rámci ní zahraje úspěšná skupina také ve městech, ve kterých dosud nekoncertovala. Proto se tentokrát dočká svého koncertu i jihomoravské Brno.

Metalová kapela Sabaton v Brně navíc celé turné zahájí! Představí se zde 5. únoraHale Vodova. Skupina s napůl českým frontmanem přiveze na Moravu strhující show i velkolepou scénu s tankem a novými dekoracemi. Fanoušci se mohou samozřejmě také těšit na hymnu o jediném českém maršálu Karlu Janouškovi, během níž na minulých koncertech vlálo mnoho českých vlajek.

Spolu se Sabaton se v Brně představí jako speciální host také Wisdom, maďarská power metalová skupina, která je součástí hudební scény již od roku 2001. Mnoho písní této kapely vypráví příběh starého fiktivního muže Wisemana, jenž se stal také jejich kapelním maskotem.

Vstupenky na sobotní koncert jsou k dispozici v internetovém předprodeji sítě TicketArt. Lístky seženou fanoušci za 690, lepší místa za 790 korun. 

Foto: facebook.com/Sabaton

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Starez aréna Vodova nabízí i další akce

Umělci: Sabaton

Místo konání: Starez aréna Vodova

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!