Sabaton

Sabaton

Adresa:

Brno, Vodova 108

Termín: 5.2.2016

5únor pátek 20:00

Žánr: koncertymetal

Umělci: Sabaton


Švédská kapela SABATON, která v posledních letech doslova „pobláznila“ metalové fanoušky po celém světě, vyrazí v únoru příštího roku na pokračování turné k úspěšnému albu Heroes!

A SABATON v rámci něho zajíždějí do měst, ve kterých doposud nekoncertovali. A tak přicházejí poprvé na řadu i fanoušci v moravské metropoli v Brně. Zde fenomenální švédové s napůl českým frontmanem vystoupí 5. února 2016 v Hale Vodova.

Těšit se opět můžete na strhující show, velkolepou scénu s tankem, doplněnou o nové dekorace a nebude chybět ani hymna o jediném českém maršálu Karlu Janouškovi, během ní na uplynulých koncertech vlálo v publiku nespočet českých vlajek. Kapela, která vybudila českou národní hrdost opět přijíždí do Čech.

Buďte u toho! Vstupenky jsou od dnešního dne v prodeji přes www.mastersofrock.cz a od zítřejšího dne v předprodejních sítích TicketPro, TicketPortal a TicketArt.

Sabaton je heavy / power metalová kapela ze Švédska, založená v roce 1999. Po textové stránce je jejich hlavním tématem válka, časté jsou motivy z druhé světové války. Zejména u alb Primo Victoria a Attero Dominatus, kde jsou...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Sabaton

Restaurace a hotel OlbergBlansko (13.5 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (18 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...