Mumford & Sons vyráží na velké světové turné. Zahrají i v Praze

Mumford & Sons vyráží na velké světové turné. Zahrají i v Praze

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Anglická folk-rocková kapela Mumford & Sons se vrací tři roky od svého vyprodaného koncertu zpět do České republiky. Fanouškům se představí v pražské O2 areně, kde představí songy ze svého aktuálního alba Wilder Mind. Chybět nebudou ale ani skladby z předešlých, velmi úspěšných titulů.

Energická show, působivé písně a živá hudba – na to vše se mohou návštěvníci koncertů kapely Mumford & Sons těšit. Pražskému publiku se představí 20. května 2016 v O2 areně. Zájem o lístky je velký a již nyní je značné množství prodáno. Vstupenky seženete v internetovém předprodeji síti Ticketportal v rozmezí od 1290 až 1590 korun.

Kapela Mumfords & Sons se stala součástí britské hudební scény v roce 2007. Tvoří ji čtveřice muzikantů – Marcus Mumford, Ben Lovett, Winston Marshall a Ted Dwane. Každý ze členů kapely ovládá nejen zpěv, ale také několik hudebních nástrojů, díky kterým je jejich hudba velmi dynamická. Postupem času začala tato londýnská partička sbírat jedno ocenění za druhým a její koncerty se přesunuly z malých britských klubů do velkých světových hal.

Počátkem roku 2016 představí kapela svoji nejnovější desku při koncertech v Africe a po celém americkém kontinentu. V květnu se pak Mumford & Sons přesunou do Evropy, kde zahrají kromě Prahy také v Helsinkách, Oslu, Mnichově, Vídni či Paříži. 

Foto: facebook.com/mumfordandsons

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Mumford & Sons

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!