Rockový Valník se vrací v plné síle

Rockový Valník se vrací v plné síle

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Již příští víkend se uskuteční tradiční slánský festival Valník. Tato punkrocková prázdninová akce nabídne návštěvníkům dva dny plné koncertů známých čí méně známých hudebních interpretů, kteří se postarají o tu správnou fesťákovou atmosféru.

Valník letos oslaví své patnácté narozeniny. Pro návštěvníky připravili pořadatelé dva dny, kdy v pátek 29. srpna proběhne večírek pro nedočkavé v hudebním klubu Šantán a sobota bude již pravým festivalovým dnem s hlavním hudebním programem, který se uskuteční ve slánském letním kině. Tam se tato hudební akce pořádá po roční pauze, kdy probíhal festival v „úsporném režimu“. Velmi slabá návštěvnost roku 2012 totiž způsobila velké ztráty, které se staly pro Valník téměř osudné. Naštěstí následující ročník byl opět úspěšný a podařilo se festival zachránit.

Chybět samozřejmě nebudou stálice české a slovenské punkrockové scény. V pátek vystoupí slovenské skupiny Konflikt a Hrana, slánská partička Dilemma In Cinema či strašická banda Sex Deviants. Návštěvníci se mohou těšit ale také na Stav Nouze, Barruth, S.N.A.D., Bezstarost či Třetí Metu. Ten pravý nářez přijde ale až druhý den festivalu. To na pódiu vystoupí punkáči z E!E, SPS i Punk Floidu. Zahrají také skupiny Wohnout, Vision Days, Medvěd 009, Volant nebo Deratizéři. Chybět nebude samozřejmě ani slánská banda Totální Nasazení, která je s festivalem spřízněná od samého začátku.

Vstupenky na festival jsou k dispozici v internetových předprodejích. Jejich cena je v současné době 300 Kč za kus. Na místě budou lístky o 50 korun dražší. Více informací naleznete na oficiálních stránkách festivalu

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!