Valník: Made in Gambrinus no.15

Valník: Made in Gambrinus no.15

Adresa:

Slaný

Termín: 30.8.2014
Vstupné:

300,- na místě pak 350,-

30srpen čtvrtek 01:00

Žánr: festivalrock


VALNÍK BUDE DVOUDENNÍ A VYSTOUPÍ 25 SKUPIN

V sobotu 30.8. zahraje 16 účinkujících v areálu letního kina Slaný - to jsme již avizovali, ale NOVINKOU je, že v PÁTEK 29.8. vystoupí 9 skupin v rámci VEČÍRKU PRO NEDOČKAVÉ v hudebním klubu ŠANTÁN, který má kapacitu sálu i s restaurací přes 400 osob, a to již od 16 hodin.

Slánský klub Šantán, nacházející se nedaleko letního kina, s nímž jsme pro letošní rok navázali spolupráci nám maximálně vyjde vstříc, celý prostor včetně velké zahradní restaurace bude k dispozici pouze návštěvníkům našeho festivalu.

Hlavní hvězdou festivalu bude určitě známá a populárním skupina WOHNOUT spolu s českými punkovými legendami SPS a E!E. V sobotním programu vystoupí i další přední kapely české punkrockové scény – TOTÁLNÍ NASAZENÍ, VOLANT, PUNK FLOID a VISION DAYS, dále se diváci mohou těšit na MEDVĚD 009 či COVERS FOR LOVERS a pro milovníky tvrdší hudby zahrají PROJEKT PARABELUM nebo HANNIBAL LECTER. Během soboty se v letním kině představí celkem šestnáct souborů. Festival budou uzavírat slánští DERATIZÉŘI.

Už v pátek ale v rámci již zmiňovaného večírku pro nedočkavé vystoupí ve slánském klubu Šantán legendární slovenská punková skupina KONFLIKT. Sekundovat jí bude dalších osm souborů, například punkrockoví SEX DEVIANTS a především pak regionální soubory podobného žánru, například známé punkové skupiny DILEMMA IN CINEMA, S.N.A.D. a další.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

30duben úterý

Čáry Fest 2024

, na fotbalovém hřišti v Chotětově Festival

15červen sobota 12:00

Ubytování v okolí akce Valník: Made in...

Sporthotel SletištěKladno (10.6 km)

Ubytování u OkořeHolubice (12.9 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (21.3 km)