Tublatanka a Arakain vystoupí na Harley Days

Tublatanka a Arakain vystoupí na Harley Days

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Tato americká legenda spojuje lidi po celém světě již 111 let, kdy v roce 1903 světlo světa spatřil první motocykl Harley-Davidson. Tyto motocykly jsou někdy spojovány s desperády a zločineckými gangy, jak je známe z filmů. Přesto jsou dnes spíše životním stylem pro mnoho lidí, kterým zaručují jakýkoliv pocit svobody či sounáležitosti k této legendě. Někdy přezdívané neohrabané stroje, jsou neodmyslitelnou ikonou této značky. Není náhodou, že některé motocykly jsou ve výrobním programu přes padesát let.

Co na vás čeká?

Bohatý doprovodný program s hudebními legendami jako Tublatanka a Arakain. Pro milovníky bojových umění je připraven galavečer thajského boxu, kde se představí elitní thajští boxeři pod záštitou organizace C.M.T.A.. V pátek se můžete obdivovat sexy tanečnice v Luu Pole Dance Show, sobotu pak fandit všem účastnicím v odpoledních kvalifikačních vystoupeních, které vyústí ve večerní finále Pole dance battle. Vrcholem se stane slavnostní vyjížďka Prahou - Harley-Davidson Parade. Dále jsou organizované motovýlety, jízdy v supersportech a Ducati tour.
Pro fanoušky sportovního adrenalinu je určena Snowbitch Exhibition v U-rampě YCDI. Připravena je také výstava motocyklů a pánové by si rozhodně neměli nechat ujít volbu Miss Harley Days, která vyvrcholí v sobotu, když porota pod vedením Pepy Vojtka z kapely Kabát zvolí z 11 finalistek trojici nejkrásnějších žen. Hlasovat můžete zde.

Pro děti různych věkových skupin je připravená řadu soutěží o zajímavé ceny. Nebudou chybět závody na šlapacích čtyřkolkách a speciálně upravených kolečkách, zumba tanečnice, dětské divadlo a také opravdová Barbie a Ken.

O maximální komfort návštěvníků, zejména gurmáno, je postaráno také v rámci konceptu chill out zon, kde své gastronomické umění předvede řada vyhlášených barů a restaurací.

Místo, program, vstupné:

  • Areál Výstaviště 67, Praha - Holešovice
  • venkovní program ZDARMA
  • děti do 14 let všechny vstupy ZDARMA
  • vstup na večerní program pátek 150,-Kč, sobota 150,-Kč
  • Program Harley Days 2014

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Tublatanka, Arakain

Místo konání: Průmyslový palác

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!