Nejznámější české zpěvačky zazpívají společně na jednom pódiu

Nejznámější české zpěvačky zazpívají společně na jednom pódiu

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


14. října se v pražském Hudebním divadle Karlín potkají na jednom jevišti zpěvačky různých generací a žánrů, aby připomněly hudební styly a osobnosti od 60. let po současnost. Již podvanácté se uskuteční tradiční koncert Královny popu, tentokrát s podtitulem Pocta legendám. Diváci naživo uslyší Lenku Filipovou, Moniku Absolonovou nebo Helenu Vondráčkovou. V duetech vystoupí také Adam Mišík, Alena Antalová nebo Václav Noid Bárta.

Jak již vypovídá název, bude se vzpomínat, a to ve velkém stylu. V programu zazní jak písně textaře Zdeňka Rytíře, tak hity skupin ABBA, Beatles a Bee Gees. Zvláštní vzpomínka, doplněná projekcí, bude věnována umělcům, kteří se nesmazatelně zapsali do historie českého popu (E. Olmerová, M. Chladil, P. Muk, K. Svoboda, Z. Navarová, P. Novák, P. Bobek, J. Čeřovská, M. Tučný a další). V závěru večera Michal David uvede směs písní Ivety Bartošové.  

Pozvání už přijaly zmíněná Lenka Filipová, Debbi nebo Ilona Csáková, které půjdou ve stopách svých předchůdkyň Hany Hegerové, Anety Langerové nebo Jany Kirschner, které na show v předchozích letech zazpívaly. Pro české i slovenské zpěvačky je  poctou i uměleckým zážitkem, že mohou na této show živě vystoupit, a to i díky přítomnosti televizních kamer. Přenos se loni stal nejsledovanějším hudebním pořadem České televize (sledovalo jej na 700.000 dospělých diváků a v čase vysílání porazil všechny ostatní stanice). 

Novinkou v letošní show je kromě účasti nové generace umělců také možnost pořídit si selfie s hvězdami večera nebo se přímo zapojit do produkce koncertu. 

Běžné vstupenky jsou v prodeji v cenách od 250Kč do 800Kč v síti Ticketart.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 
Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!