Metallica v ČR? Ano, ale zatím jen na stříbrném plátně a ve 3D!

Metallica v ČR? Ano, ale zatím jen na stříbrném plátně a ve 3D!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Legendární americká kapela Metallica se vrací do ČR. Prozatím sice jen na filmová plátna kinosálů, ale zato v 3D. Metallica tak přináší na plátna kin nový filmový zážitek. Snímek s podtitulem Through The Never, odkazující na stejnojmennou píseň z Black Album, v sobě spojuje filmový příběh a velkolepé živé záběry z vyprodaného koncertu jedné z nejpopulárnějších a nejvlivnějších rockových kapel všech dob. 

Pro své fanoušky a hudební příznivce připravila Metallica jedinečný zážitek v podobě 3D filmového zpracování jejich koncertního turné. Talentovaný režisér maďarského původu Nimród Antal přináší netradiční pohled na dění na jevišti i v zákulisí prostřednictvím příběhu jednoho ze členů štábu, mladíka Tripa (Dane DeHaan). Ten je během koncertu vyslán na tajnou misi. To, co se zpočátku zdálo jako jednoduchá úloha, se postupně mění v surrealistické dobrodružství na pozadí živého vystoupení Metallicy ve vyprodané aréně.

Originální zpracování v sobě spojuje filmový příběh a velkolepé živé záběry
z koncertu jedné z nejpopulárnějších a nejvlivnějších rockových kapel v historii. Filmovému divákovi nabízí neopakovatelný a vzrušující  3D zážitek, který díky oslňující pyrotechnice, propracovaným pódiovým scénám a obrazu snímaného 24 kamerami najednou nemá na plátně obdoby.

Metallica, jejímiž členy jsou James Hetfield (zpěv, kytara), Lars Ulrich (bicí), Kirk Hammett (kytara, doprovodný zpěv) a Robert Trujillo (baskytara, doprovodný zpěv), patří mezi legendy světové hudební scény. Od svého vzniku v roku 1981 vydala čtveřice losangeleských muzikantů 9 studiových alb, 4 záznamy živých koncertů a 37 singlů. Kapela získala 9 ocenění Grammy, prodala víc jak 105 miliónů kusů nosičů, ve více jak čtyřiceti zemích se jí podařilo získat zlaté nebo platinové certifikáty a stala se jednou z komerčně nejúspěšnějších metalových skupin v historii. Jejich deska „Metallica“ se stal jedním z nejprodávanějších alb posledních 20 let.

Metallica: Through The Never bude mít exkluzívní premiéru v pražském IMAX-u
26. září, v ostatních českých a slovenských kinech se bude promítat od 3. října 2013.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Metallica

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!