Garden Food Festival provoněl o víkendu olomoucké výstaviště. Nabídl vybrané lahůdky i Pohlreicha s Pawlowskou

Garden Food Festival provoněl o víkendu olomoucké výstaviště. Nabídl vybrané lahůdky i Pohlreicha s Pawlowskou

Olomouc má za sebou svůj největší food festival. Garden Food Festival nabídl letos návštěvníkům nejen oblíbené tradiční speciality, ale také mnoho neobvyklých kulinářských zážitků. Kromě oblíbených burgerů tak nechyběli třeba ústřice či smažení brouci. Kulinářští nadšenci si mohli užít také mnoho vařících show, během nichž vystoupili i nejznámější čeští kuchaři.

hodnoceno 7x
Líbí? Pošlete to dál...

Oblíbený olomoucký kulinářský festival odstartoval v sobotu 14. května a trval až do nedělního večera. Návštěvníci si mohli užít desítky stánku s vybranými specialitami i tradičními českými dobrotami. Pro milovníky veganské a raw kuchyně byla připravená i vlastní sekce. Na jednom místě tak mohli návštěvníci ochutnat sekanou, grilované vepřové, farmářské hovězí burgery, ale i ústřice, kalamáry, smažené brouky i tataráček z tuňáka.

Pro ty, kteří si chtěli od stánků na chvilku odpočinout, bylo připraveno mnoho kulinářských show, v rámci nichž představili své recepty i přední čeští kuchaři. Vystoupil nejen populární Zdeněk Polreich, ale svůj recept předvedla taky Halina Pawlowská a Jan Punčochář.

Pokud patříte i vy mezi milovníky jídla, nezapomeňte, že se již 4. června v Plzni uskuteční premiérový ročník festivalu CeliakiFest. Ten nabídne vybrané speciality, dortíky i hlavní jídla. A to vše bez lepku! Pokud si tedy chcete pochutnat na zdravých a bezlepkových delikatesách, tak si určitě udělejte čas! Připravený bude i speciální doprovodný program či koncert kapely Mydy Rabycad

Další náhodné fotky z galerie...

Garden Food Festival provoněl o víkendu olomoucké výstaviště. Nabídl vybrané lahůdky i Pohlreicha s Pawlowskou Garden Food Festival provoněl o víkendu olomoucké výstaviště. Nabídl vybrané lahůdky i Pohlreicha s Pawlowskou Zdeněk PohlreichGarden Food Festival provoněl o víkendu olomoucké výstaviště. Nabídl vybrané lahůdky i Pohlreicha s Pawlowskou

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...