Bratři Ebenové & The Tap Tap

Bratři Ebenové & The Tap Tap

Ve čtvrtek 22.8.2013 v 19:30hod. proběhl na Podzámecké nivě v Třebíči megakoncert skupiny The TAP TAP a Bratří EBENŮ. Koncert skupiny TTT byl provázen skvělými písněmi a neutichajícím humorem a velkým aplausem celého hlediště ve stoje. Bratři Ebenové poctili posluchače svými skvělými texty, které nikdy neomrzí.

hodnoceno 2x
Líbí? Pošlete to dál...
BRATŘI EBENOVÉ & THE TAP TAP
 
THE TAP TAP – kapela tělesně postižených studentů a absolventů škol pražského Jedličkova ústavu. Kapelu v roce 1998 založil a dodnes vede Šimon Ornest. The Tap Tap pravidelně vystupuje na velkých i menších českých festivalech (Rock for people, Mezi ploty) v zahraničí (Madrid, Varšava, Brusel, Lucembursko), ale například i na firemních večírcích (Unicredit bank, Bison & Rose, Sanofi Aventis ad.). Mezi poslední velké úspěchy patří například nové CD „Párty Na Kolečkách“, na kterém s The Tap Tap spolupracovali David Koller, Matěj Ruppert, Ewa Farna, Kamil Střihavka, Ondřej Hejma, Dan Bárta, Zdeněk Svěrák, Tomáš Hanák a Jaroslav Svoboda, nebo již podruhé vyprodaný mikulášský koncert ve Státní opeře vysílaný v přímém přenosu na Čt1. Osvětový klip „Řiditel autobusu“ získal 1. cenu poroty i diváků v soutěži Zlatá pecka.

BRATŘI EBENOVÉ – nejoriginálnější skupina v historii české populární hudby. Tři bratři Kryštof, Marek a David spolu již sedmnáct let soustavněji nekoncertovali. První řádné album Malé písně do tmy vydali v roce 1984 a dalších jedenáct let trvalo, než vznikl titul Tichá domácnost (1995). Mezitím si v roce 1990 odskočili k Adventním písním a koledám, které nahráli se zpěvačkou Martou Kubišovou. Bratři Ebenové, synové skladatele Petra Ebena a synovci Ilji Hurníka, vlastně do žádného hudebního proudu nepatří. Spojení Markovy kytary, Kryštofova klavíru či flétny, Davidova klarinetu a sopránsaxofonu vytváří ojedinělý ebenovský sound, obohacený dalšími nástroji. V roce 2002 vydali album Já na tom dělám  a v roce 2008 následovalo zatím poslední album s názvem Chlebíčky.

Další náhodné fotky z galerie...

|

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...