Fotogalerie: Colours of Ostrava 2013 -čtvrtek

Fotogalerie: Colours of Ostrava 2013 -čtvrtek

Dvanáctý ročník multi žánrového festivalu Colours of Ostrava se, po velké chvále a radosti všech účastníku, konal znova v úžasném areálu Dolní oblasti Vítkovic v Ostravě.

hodnoceno 3x
Líbí? Pošlete to dál...

V areálu na návštěvníky čekalo spousta zábavy, a to nejen té hudební. Mohli navštívit nejrůznější stánky sponzorů, divadla. Pořadatelé měli připravený pestrý program pro děti i pro dospělé. Workshopy, jídlo, pití, muzika - nic z toho nechybělo. Milovníci piva i vína si přišli na své. Nechyběl také bazén a pláž s lehátky, ping-pongové stoly a odpočinkové zóny. 

Na několika stages se postupně vystřídalo přes 200 muzikantů, kapel a hudebníků z celého světa.

Ve čtvrtek 18.7. byl festival oficiálně zahájen úžasným projektem Fanfara Tirana Meets Trans Global Underground na hlavní stage České spořitelny. K večeru představili na této stage svou show, která trvalo přes hodinu a půl, headlineři Sigur Rós

Na Radegast czech stage pak vystoupili "Plastici" či Sunflower Caravan. Za zmínku stojí také Nylon Jail ři Baskery na tzv. Drive stage, která se stala novinkou letošního roku. 

V Gongu proběhlo tří hodinové představení Divadla Husa na provázku s hrou Balada pro banditu, která patří k nejlepším inscenacím tohoto divadla.

Kladně hodnotím nejen upravený povrch, ale také "Colours bez bariér". Tento tým odvedl úžasnou práci s přípravou areálu pro vozíčkáře - vlastní tribuny, nájezdové plochy, vlastní WC! 

Foto: Katka Čajanková

Další náhodné fotky z galerie...

|

90%

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...