Slovácké léto 2024: 10 dnů sportu, zábavy a koncertů!

Slovácké léto je sportovně-kulturní festival, který už od roku 2008 vždy na začátku prázdnin roztančí a rozhýbe Uherské Hradiště. Z jednorázové víkendové akce volejbalových nadšenců, kteří toužili jen tak si zahrát v centru města za doprovodu kapely kamarádů, se brzy stala respektovaná desetidenní událost, která každoročně vítá desetitisíce návštěvníků.

Součástí Slováckého léta je doprovodný program pro celou rodinu a všechny generace.

DALŠÍ PROGRAM A VÍCE INFORMACÍ ZDE 

Za tajemnou maskou tlusté postavičky Kapitána Dema se skrývá Jiří Burian, známý z kapel Southpaw nebo Ghostmother. V současné době také z hudebního projektu Republic Of Two. Kapitán se za svůj rap nemusí stydět. Sarkasmus mu...
Alkehol - česká rocková hudební skupina. Alkehol vznikl v roce 1991, kdy se Ota Hereš a Petr Buneš, tehdy kytaristé thrashmetalové skupiny Kryptor, rozhodli složit ne-trashmetalové písně s hospodskými texty.
Majk Spirit je členem Petržalské hip-hopové skupiny H16 od roku 2003. Mimo působení v této kapele se věnuje i své sólové dráze během které vydal již několik desek.
Vypsaná fiXa je oblíbená česká hudební skupina hrající pop punk. Kapela vzešla v roce 1994 v Pardubicích z rozpadající se skupiny K.R.K. Její tvorba je proslulá zajímavými básnickými – často surrealistickými texty, jejichž...

Podobné akce