Festival IQ Play

Festival IQ Play

Adresa:

Zlín, Vavrečkova 7040

Termín: 1.7.2021 31.8.2021
Vstupné:

70 Kč, rodinné 250 Kč

1čvc - 31srp celý den

Žánr: ostatní akcehry putovní festival hračky logika stavebnice rodina děti Zlín


V ČERVENCI STARTUJE VE 14|15 BAŤOVĚ INSTITUTU FESTIVAL IQ PLAY
Léto bude plné her! Vysokou koncentraci herní zábavy na jednom místě slibuje prázdninový festival IQ PLAY, který odstartuje 1. července ve 14|15 BAŤOVĚ INSTITUTU. Malé i velké bude lákat k návštěvě po celou dobu prázdnin. Oblíbený putovní festival nabídne k vidění i vyzkoušení hry a hračky vzdělávacího charakteru, smyslové hračky, Montessori pomůcky, dřevěné hračky, logické hry a zajímavé stavebnice.

Dva sály a předsálí 14|15 BAŤOVA INSTITUTU se promění v jednu velkou herní platformu, která bude rozdělená do tematických zón podle druhu her. Jedna zóna bude plná logických, společenských a Smart her od Mindok. V druhé zóně si budou moci hrát především menší děti se stavebnicemi z nejrůznějších materiálů. A pro milovníky klasického hraní bude připravena zóna deskových her s hrami od mnoha výrobců včetně úplných novinek. Pokud si návštěvníci nebudou jisti s pravidly, nemusí se obávat. Lektoři jim rádi poradí.

Organizace a průběh akce bude zabezpečen dle aktuálních nařízení v souvislosti s epidemiologickou situací. Festival bude otevřen od 1. července do 31. srpna, denně od 10 do 18 hodin. Jednotlivé vstupné je 70,- Kč, rodinné vstupné 250 Kč.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival IQ Play

Villa MemoriesZlín (5.6 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.6 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.6 km)