#Fashion #Desing #Zlín / Výstava Muzeum Napajedla

#Fashion #Desing #Zlín / Výstava Muzeum Napajedla

Adresa:

Napajedla, Komenského 304

Termín: 28.11.2019 17.2.2020

28lis - 17úno celý den

Žánr: výstavyfotografiedesignvernisážzdarma


Prezentace prací mladé generace návrhářů, studentů ateliéru Design oděvu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Zlínský ateliér na výstavě #Fashion #Design #Zlín představí výběr aktuální tvorby studentských prací mladé generace návrhářů. Ateliér ve své rámcové koncepci klade důraz jak na kreativitu a schopnost inovativních řešení oděvu, tak také na vysokou kvalitu jeho vypracování a znalost technologie. V návaznosti na uplatnění absolventů je v rámci specializačních předmětů na ateliéru Design oděvu rozvíjena a podporována aktivní spolupráce s praxí. Výběr prací tak demonstruje nejen současnou tvorbu studentů, kteří získali mezinárodní uznání či ocenění s mezinárodním ohlasem, ale dále budou představeny například oděvní modely prezentované na významných módních akcích či práce studentů vzniklé v kooperaci s oděvními firmami, u kterých se studenti významným dílem podíleli na vývoji nových produktů určených pro sériovou výrobu.

Pojetí instalace výstavy pak návštěvníka přenese nejenom do atmosféry „stage“ módní přehlídky, ale taktéž do pracovní „laboratoře“ designera a poodhalí tak proces samotné tvorby.

Vernisáž výstavy se uskuteční 28. listopadu v 19:00 ve výstavním sále Muzea Napajedla a potrvá až do 17. února 2020.

Během vernisáže jsou expozice muzea přístupné zdarma. V rámci vernisáže budou pořizovány fotografie a videozáznamy sloužící k propagačním aktivitám pořadatele. Muzeum Napajedla je otevřeno každé úterý, čtvrtek a v neděli.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Zlínský kraj Akce v obci Napajedla

Podobné akce

Ubytování v okolí akce #Fashion #Desing #Zlín...

Villa MemoriesZlín (15.9 km)

Vila VyšehradLuhačovice (19.3 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (19.3 km)