Milan Říský / Live

Milan Říský / Live

Adresa:

Zlín, třída Tomáše Bati 204

Termín: 4.9.2019 30.9.2019
Vstupné:

zdarma

4zář - 30zář celý den

Žánr: výstavyhudba fotografie rock umění současné umění morava zdarma podzimní výstavy

Umělci: Milan Říský


Výstava se skládá z celkem 30 velkoformátových fotografií, které autor pořídil během posledních čtyř let na českých i zahraničních pódiích, ať už to bylo na německém festivalu Rock im Park v Norimberku, kde je Milan Říský oficiálním a jediným českým fotografem nebo i v plzeňském Divadle Pod Lampou.

Rockoví fanoušci se můžou těšit na snímky rockových hvězd, jako jsou Rammstein, Marylin Manson, AC/DC, Foo Fighters, Linkin Park a další. Sám autor si nejvíce cení dnes již ikonické fotografie Toma Morella, držícího kytaru, na které má nalepený nápis „Fuck Trump“ a která doslova obletěla celý svět. Dalším oblíbeným portrétem je pak ten s Chesterem Bennigtonem z Linkin Park nebo fotografie Darona Malakiana ze System of a Down. „Moc by mě lákalo fotit někdy Eminema, což se mi zatím ještě nepodařilo. A už si bohužel nikdy nevyfotím Rage again the machine v původní sestavě,“ prozradil své sny fotograf Milan Říský.

Návštěvníci výstavy si užijí nejen velkoformátové fotografie, ale vedle vizuálního zážitku mohou i prožitek hudební. Ke každé fotografii si totiž mohou pustit díky playlistu na Spotify nebo Youtube i příslušnou skladbu prostřednictvím svého mobilu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

3květen pátek 14:30

MAJÁLES UTB

, Hlavničkovo nábř. 5675 Festival

Ubytování v okolí akce Milan Říský / Live

Villa MemoriesZlín (5.5 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.3 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.4 km)