Letní příměstské tábory v Zoo Zlín

Letní příměstské tábory v Zoo Zlín

Adresa:

Zlín, Lukovská 112

Termín: 1.7.2019 31.8.2019
Vstupné:

3000 Kč - 3 250 Kč

1čvc - 31srp celý den

Žánr: ostatní akcetábor zoo akce v přírodě děti


Letní prázdniny jsou ještě daleko, ale jak s nimi naložit, je třeba naplánovat už nyní. Také v roce 2019 bude Zoo Zlín pořádat letní příměstské tábory. Prázdninové dobrodružství mezi zvířaty budou moci děti prožít už osmý rok po sobě. Seznámí se nejen s chovanými druhy, ale poznají takřka každý kout zahrady a nahlédnou do zázemí těch nejzajímavějších expozic. Třeba i do oblíbené Zátoky rejnoků.

Tábory se uskuteční celkem v 18 turnusech. První děti přivítáme 1.7.2019, poslední prázdninové turnusy pak proběhnou v týdnu od 26.8.2019. Průběh celého týdne bude koncipován stejně jako v předcházejících letech. Děti budou do zoo přicházet každý den mezi 8:00 – 8:30 a program bude ukončen v 16:00 jejich odchodem domů.

Cena za dítě činí 3.250 Kč. Členové klubu ZOO Zlín Family mají cenu sníženou – 3.000 Kč. Tato cena platí pouze pro držitele rodinných karet platných v období konání tábora. Přihlášení dětí na tábor je možné pouze prostřednictvím elektronického rezervačního systému umístěného na stránkách www.zoozlin.eu v záložce Tábory. Tento systém spustíme v sobotu 16. února 2019 v 10 hodin. Případné dotazy zodpovíme na adrese markova@zoozlin.eu nebo na telefonním čísle 577 577 125.

Upozornění: - vzhledem k velkému zájmu o tábory se může každé z dětí zúčastnit pouze jednoho turnusu - v ceně tábora NENÍ obsažena roční dětská permanentka - tábory jsou určeny pro děti ve věku 7 – 12 let - u dětí, které mají speciální diety (např. bezlepková), bohužel nejsme schopni zajistit přípravu vhodných jídel v restauracích v areálu zoo. Jedinou cestou je zajištění stravy vlastní cestou, což se projeví na odpovídajícím snížení poplatku za tábor

- upozorňujeme rodiče, že v ceně tábora je zahrnuta dopolední svačina, oběd, nápoje. Pouze v případě, že děti v areálu nocují zajišťujeme odpolední svačinu, večeři a snídani. Mimo tyto dny odpolední svačina není zajištěna

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Letní příměstské...

Villa MemoriesZlín (3.5 km)

Vila VyšehradLuhačovice (17.9 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (17.9 km)