V neděli 10. prosince přivítáme ve zlínské zoo letošní Vánoce. Těšit se můžete na Mikuláše, anděly na chůdách, vánoční program, tradiční voňavý dárek a společné rozsvícení vánočního stromu.

Vánoční světelná výzdoba rozzáří zahradu od hlavního vstupu až po zámek Lešná. V parku před zámkem se znovu rozsvítí siluety exotických zvířat - jaguára, slonů, lvů, klokanů, žirafy, tapírů, rejnoků a spoustu dalších. Nádvoří zámku ozdobí vánoční strom zlínské zoo. V neděli 10.12. také prodloužíme otvírací dobu areálu do 17.00 hod. Pokladny a turnikety hlavního vstupu budou otevřeny do 16.30.

Pokud budete chtít i Vy potěšit naše zvířata, budeme moc rádi :) Váš dárek položte prosím pod vánoční strom na nádvoří zámku. Naše zvířata ocení ovoce, zeleninu, ovesné vločky, rýži, luštěniny, ořechy vyloupané i ve skořápce, konzervy (kapsičky) pro psy a kočky, sušené ovoce, sušený chleba, obilniny (pšenice, kukuřice, oves), slunečnici, proso, rozinky, piškoty, med. Nenoste prosím sušené rohlíky, kaštany a bukvice raději dejte do krmelce v lese :) DĚKUJEME!!

VÁNOČNÍ PROGRAM NA NÁDVOŘÍ ZÁMKU

14.00-15.30

voňavý dárek Zoo Zlín pro všechny

15.00

Mikuláš, anděl a hodný čert za doprovodu andělů na chůdách nadělují dárečky

15.15

Z pohádky do pohádky - vánoční vystoupení divadla Scéna Zlín

15.30

společné rozsvícení vánočního stromu a světelné výzdoby

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rozsvícení...

Villa MemoriesZlín (3.5 km)

Vila VyšehradLuhačovice (17.9 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (17.9 km)