Pohádkové dovádění aneb Křtíme nový velký dětský koutek

Pohádkové dovádění aneb Křtíme nový velký dětský koutek

Adresa:

Kamenice nad Lipou, Masarykova 362

Termín: 25.6.2016
Vstupné:

Dospělý 180,-- Dítě 145,--

25červen sobota 10:00

Žánr: ostatní akcepro děti


Zábavní areál skřítka Fábuly vás zve na Pohádkové dovádění. Pohádkové bytosti si pro vás  připravili velký karnevalový rej, spoustu soutěží, divadlo, malování na obličej a samozřejmě stálý program pohádkové říše. Akce se koná za každého počasí. Jsme totiž venku, ale i v chládku a pod střechou.

I naše ježibaba sní o tom, jaké by to bylo, vypadat jako krásná princezna a  čert i náš vodnickej si zase občas hrají na krále Pohádkové říše. Proto bytosti na poslední předprázdninovou sobotu připravili pro děti, dospělé, ale i tak trochu pro sebe, velký pohádkový karneval. Jestli tedy nevíte, kam o víkendu s dětmi, zvolte výlet do Pohádkové říše Fábula. Dnes jsme totiž připravili celodenní program pro děti, které nemají nikdy dost a nenechají rodiče vydechnout.

Jednou z nových atrakcí sezony 2016 je velké venkovní dětské hřiště. A právě jeho provoz dnes budeme slavnostně zahajovat. O doprovodný program pro děti se přímo na hřišti postará náš kašpárek. Bude s dětmi soutěžit například v pantomimě nebo v umění rozesmát. Vyzkouší s nimi všechny nové houpačky a prolézačky a také dětem připraví spoustu lahví dětského šampaňského na slavnostní přípitek při samotném křtu. Budeme také zdarma malovat dětičkám na obličej, co si jen budou přát a vše vyvrcholí velkým pohádkovým karnevalem. Při něm vaše ratolesti vybijí veškerou  energii a vy si mezitím odpočinete třeba v krásném stylovém prostředí krčmy u loupežníka.

Čeká na vás samozřejmě i stálý program prohlídky pohádkového sklepení s živými bytostmi z českých pohádek, království hlavolamů, tvořivé dílny, bludiště, mini ZOO. Nově ale i divadlo, obří společenské hry a další volnočasové vyžití , jako například střelba z kuše či dobrodružná cesta skřítka Fábuly.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pohádkové dovádění...

Resort JohankaKamenice nad Lipou (3.2 km)

Resort Svatá KateřinaKaliště (14.7 km)

U ProkopůŘásná (24 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?