Běh pro úsměv

Běh pro úsměv

Adresa:

Pelhřimov, Masarykovo náměstí

Termín: 18.5.2024 v 08:30 hod. (sobota)

18květen sobota 08:30

Žánr: sportběh atrakce rodina děti půlmaraton běh pro úsměv 2024 Pelhřimov


Běh pro úsměv není jen sportovní aktivitou podporující dobrou věc, ale i místem, kde se pobavit a strávit příjemný den s rodinou a přáteli. Běhy dětiček a rodičů jsou časově ihned po sobě. Než doběhnou rodiče, mohou si děti nechat pomalovat obličej, zahopsat na skákacím hradu, zajezdit na koloběžkách nebo se naučit první pomoc. Boj proti dětské obezitě není lhostejný ani moderátorské dvojici Ondřeji Havlíkovi (En.dru) a Petrovi Cerhovi (Nasty), kteří vás programem dne provedou a jistě pobaví svým neotřelým humorem.

Dětské trasy nemají vyhodnocení umístění. Neběžíme pro první místa, ale radost a úsměv! smiley Každé dítě, ať už zaregistrované přes Internet, nebo v den závodu na místě, které doběhne do cíle obdrží pamětní medaili a malý dárek.

Běžci na 5km, 10km a půlmaraton budou čipováni jednorázovými čipy od firmy Irontime, které budou předem nalepené na startovních číslech. Každý, kdo se zaregistruje přes internet do 30.4.2024 dostane vodu Rajec, tričko, startovní číslo se svým jménem, nějakou dobrotu a pamětní medaili.

Trať může běžet kdokoliv ve věku 9 let a více. Trasy 5km, 10km a půlmaraton jsou CERTIFIKOVÁNY.

Podobné akce

Naše tipy...

Akce na Jiný den?