Dokumentární film Fenomén Bruno Gröning

Adresa:

Pelhřimov, Masarykovo náměstí 29

Termín: 6.11.2022
Vstupné:

volný, dobrovolné příspěvky vítány

6listopad neděle 13:00

Žánr: filmdokument Pelhřimov


Fenomén Bruno Gröning V roce 1949 ovládá titulky médií jedno jméno: Bruno Gröning. Noviny tisknou zvláštní vydání, rozhlas a fi lmový týdeník referují. Vzniká o něm fi lm. Kdekoliv se objeví, hrnou se k němu odevšad tisíce lidí. Gröning se stává světovou událostí. Nevyléčitelné neexistuje Ale většina těch, kteří k němu přicházejí, nejsou žádní jeho fanoušci nebo stoupenci. Jsou to nemocní lidé. Zničeni válkou, odepsáni ze strany lékařů, mají tito lidé jen jediné přání: uzdravit se, zbavit se nouze a bolestí.

Bruno Gröning jim má pomoci. A on pomáhá. „Nevyléčitelné neexistuje - Bůh je největší lékař!“, jsou jeho slova. A děje se něco nepochopitelného: nesčetní nemocní se uzdravují – chromí jdou, slepí vidí. Po stopách „zázračného léčitele“ Dokumentární fi lm Fenomén Bruno Gröning – Po stopách „zázračného léčitele“ zaznamenává dramatické události oné doby podle originálních fi lmových a zvukových dokumentů, archivních materiálů, více než 50 rozhovorů s pamětníky, k tomu působivé hrané fi lmové scény. To vše má zásluhu na tom, že je tento fi lm hlubokým zážitkem. Film s mimořádnou silou Mnoho diváků sděluje, jak si při promítání fi lmu náhle uvědomili jakousi sílu, brnění, proudění v těle.

Pro většinu zcela nová zkušenost. Někteří vyprávějí dokonce o vymizení bolestí, postižení a jiných utrpení. Uzdravení také dnes Gröning zemřel v roce 1959. Ale přesto i dnes dochází k mimořádným uzdravením. Jak je to možné? Síla, která tehdy působila prostřednictvím Bruna Gröninga, působí i nadále. Fakta hovoří sama za sebe: uzdravení z rakoviny, anginy pectoris, revmatu či osteoporózy, ale také z drogových a jiných závislostí. Lékaři tyto úspěchy potvrzují. Shlédněte tento film a sami se přesvědčte o fenoménu Bruno Gröning.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce