Věra Martinová a Meritum

Věra Martinová a Meritum

Adresa:

Třebíč, Masarykovo náměstí 1323

Termín: 17.3.2022

17březen čtvrtek 19:00

Žánr: koncertyfolk Třebíč

Umělci: Věra Martinová


V roce 2020 mělo proběhnout koncertní turné k výročí narození Věry Martinové s hudební skupinou Meritum. K tomuto významnému životnímu jubileu si nadělila i zbrusu nové řadové CD "MERITUM", které představí publiku i v Třebíči.

Věra Martinová je výraznou osobností naší hudební scény s nezaměnitelným stylem a jistě není třeba ji dlouze představovat. Své písně si v některých případech sama skládá a to jak hudbu, tak i texty. Proslavila se jako členka skupiny Schovanky. Na sólovou country dráhu ji vystřelila píseň Malý dům nad skálou, která se v 80. letech stala hitem v celém tehdejším Československu."

Věru Martinovou na turné opět doprovodí její skupina ve složení Bára Šůstková - housle, ukulele a zpěv, Jakub Juránek - kytary a zpěv, Jan Neruda - basová kytara, Adrian Ševeček - bicí.

Vstupné: 290,- 320,-

Předprodej od 17. 2. 2022

Věra Martinová dostala svoji první kytaru v osmi letech. Po ročním studiu na gymnáziu v Rychnově nad Kněžnou přestoupila na brněnskou konzervatoř, kde studovala obor kytara. Už tenkrát však, více než ke klasické hudbě, tíhla ke...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Třebíč Akce v obci Třebíč

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Věra Martinová a...

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (35.8 km)

U ProkopůŘásná (35.9 km)

Vinařství LintnerKyjovice (37.9 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?